Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

Τα πρώτα σημάδια της διαφωνίας μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ


Παρά την ευφορία που επικρατεί στους πολιτικούς κύκλους στην Ιερουσαλήμ, μετά την επίσκεψη του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ στο Ισραήλ, υπήρξαν τα πρώτα σημάδια της διαφωνίας μεταξύ Νετανιάχου και Λευκού Οίκου, γράφει ισραηλινό δημοσίευμα.


Το «Κανάλι 10» του Ισραήλ ανέφερε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες ζήτησαν από το Ισραήλ να παραχωρήσουν στους Παλαιστίνιους εδάφη  από το βόρειο τμήμα της Σαμάρειας. Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της αμερικανικής κυβέρνησης, αυτές οι παραχωρήσεις που το Ισραήλ έχει κάνει στους Παλαιστίνιους κατά την παραμονή της άφιξης του Τραμπ στην Ιερουσαλήμ δεν είναι αρκετές.


Ο επικεφαλής της ισραηλινής κυβέρνησης, Βενιαμίν Νετανιάχου, διαφώνησε έντονα για ενδεχόμενες περαιτέρω παραχωρήσεις προς τους Παλαιστίνιους, όπως τον υποχρεώνει  ο Λευκός Οίκος.


Υπενθυμίζεται- σημειώνει το ισραηλινό δημοσίευμα- ότι το έδαφος της Ιουδαίας και της Σαμάρειας, βρίσκονται υπό τον πλήρη έλεγχο των ισραηλινών αρχών.

(cursorinfo.co.il)
http://www.echedoros-a.gr/2017/05/blog-post_583.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου