Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες
«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

Ο ισλαμιστής φονιάς λίγο πριν ανατιναχθεί λέει: «Η εκδίκηση έρχεται από τον Αλλάχ»

του Πέτρου Αναστασίου
O ισλαμιστής τρομοκράτης, μέλος του ISIS που αιματοκύλισε το Μάντσεστερ εμφανίζεται σε βίντεο να αναλαμβάνει την ευθύνη για το τρομοκρατικό χτύπημα.

Το υλικό δείχνει έναν άντρα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του να μιλά προς την κάμερα και να λέει πως «στο όνομα του Αλάχ», «αυτό ήταν μόνο η αρχή» και ακόμα πως «τα λιοντάρια του Ισλαμικού Κράτους ξεκίνησαν την επίθεση εναντίον όλων των Σταυροφόρων», ενώ το βίντεο κλείνει λέγοντας: «Ο Θεός είναι μεγάλος». 

Το βίντεο ανέβηκε στο Twitter λίγη ώρα μετά την επίθεση και γρήγορα αναπαράχθηκε από δεκάδες χρήστες, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί πως είναι αυθεντικό και πως ο άντρας είναι όντως μέλος του Ισλαμικού Κράτους.

Αντίθετα, η βρετανική αστυνομία δεν έχει προβεί σε καμία επίσημη ανακοίνωση και προς το παρόν ερευνάται κάθε ενδεχόμενο. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως το συγκεκριμένο βίντεο προέρχεται από την Βραζιλία και πως ο συγκεκριμένος άντρας δεν είναι παρά οπαδός των τζιχαντιστών.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου