Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

Επιστολή Μέρκελ σε Βουλγαρία: Η φύλαξη των βουλγαρικών συνόρων είναι προς το συμφέρον της Ευρώπης«Η αποτελεσματική προστασία των βουλγαρικών συνόρων, που είναι σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι προς το συμφέρον της Ένωσης και όλων των κρατών μελών. Για αυτό εκτιμώ τις προσπάθειες που καταβάλλονται στη Βουλγαρία προς την κατεύθυνση αυτή».
Αυτό ανέφερε η Καγκελάριος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας,  σε επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλγαρίας, Ρούμεν Ράντεφ.Η επιστολή εστάλη ως απάντηση - από τον περασμένο Μάρτιο, σε αίτημα του προέδρου της Βουλγαρίας, για υποστήριξη από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και τους Ευρωπαίους εταίρους στην  ενίσχυση της ασφάλειας των εξωτερικών συνόρων της Βουλγαρίας.«Η Γερμανία θα συνεχίσει να δεσμεύεται για τη δίκαιη κατανομή των καθηκόντων και των ευθυνών της ΕΕ» προσθέτει στην επιστολή της η Μέρκελ και τονίζει ότι η Γερμανία υποστηρίζει τις προσπάθειες της Βουλγαρίας σε διμερές επίπεδο, καθώς από τον περασμένο φθινόπωρο έχει χορηγήσει στις βουλγαρικές συνοριακές δυνάμεις οχήματα παντός εδάφους.Ο Βούλγαρος πρόεδρος, Ρούμεν Ράντεφ, έκανε γνωστή τη θέση της Βουλγαρίας στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ και στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλωντ Γιουγκέρ.


Ο πρόεδρος της Επιτροπής επιβεβαίωσε, ήδη, τον Ράντεφ ότι η Επιτροπή εξετάζει τις δυνατότητες για την υποστήριξη αυτή προς τη Βουλγαρία.
(bgnes.com)
http://www.echedoros-a.gr/2017/05/blog-post_877.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου