Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

Ένωση Κεντρώων: «Οι Τούρκοι συνεχίζουν την πολιτική της "τρέλας" και των απειλών»


H Ένωση Κεντρώων με ανακοίνωση της δηλώνει: «Οι Τούρκοι συνεχίζουν την πολιτική της "τρέλας" και των απειλών» σχετικά με την τουρκική προκλητικότητα.

Όπως επισημαίνει, «κάθε μέρα διεκδικούν και κάτι, τώρα επιχειρούν να δεσμεύσουν περιοχές του Αιγαίου. Αυτήν τη φορά μέσω των διαρκών στρατιωτικών προκλήσεων. Ας προσέξουν, όμως, γιατί τώρα η Τουρκία βρίσκεται σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι. Ή ακολουθούν την οδό της Ευρώπης και συμπεριφέρονται ως νομιμόφρων χώρα ή παραμένουν ταραχοποιοί και τριτοκοσμικοί και θα εισπράξουν σύντομα τον φόρο αυτής της τακτικής τους».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου