Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

Ο Μάθιου Νίμιτς περιμένει τη νέα κυβέρνηση στα Σκόπια


Ο μεσολαβητής του ΟΗΕ για το όνομα των Σκοπίων, Μάθιου Νίμιτς, περιμένει να σχηματισθεί η νέα κυβέρνηση των Σκοπίων για να ξεκινήσουν νέες σοβαρές συνομιλίες για την επίλυση της διαφοράς, γράφει το σκοπιανό ‘Meta’.Ο Νίμιτς σε συνέντευξή του στην ελληνική εφημερίδα «Ρίαλ Νιουζ», δήλωσε ότι η επίλυση του ζητήματος της ονομασίας θα πρέπει να βρίσκεται υψηλά στην ατζέντα της νέας κυβέρνησης των Σκοπίων και τόνισε ότι η επίλυση αυτού του προβλήματος μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση άλλων προβλημάτων στην περιοχή.«Η επίλυση της διαφωνίας του ονόματος, είναι το κλειδί που θα ανοίξει την πόρτα για την αντιμετώπιση άλλων επίμαχων ζητημάτων στην περιοχή.  Η διαφορά θα μπορούσε να επιλυθεί εάν οι δύο χώρες και οι ηγέτες τους πάρουν την υποστήριξη των λαών τους, αν θεωρηθεί κάτι που είναι λογικό, να διατηρηθεί, δηλαδή,  η αξιοπρέπεια των δύο χωρών, η ταυτότητα των δύο χωρών και η ιστορική αίσθηση των δύο χωρών. Νομίζω ότι θα υπάρξουν διορθώσεις, είπε ο Νίμιτς.Ο Νίμιτς αντιτίθεται σθεναρά σε οποιαδήποτε συζήτηση για αλλαγή των συνόρων στα Βαλκάνια.


Όταν ρωτήθηκε για τις αναφορές στην ιδέα της Μεγάλης Αλβανίας, είπε ότι οποιαδήποτε συζήτηση για αλλαγή συνόρων, ειδικά στα Βαλκάνια είναι επικίνδυνη.


«Κάθε συζήτηση για αλλαγή των συνόρων, ειδικά στην περιοχή των Βαλκανίων είναι πάντοτε επικίνδυνη, οποιαδήποτε συζήτηση για όλα αυτά, συμπεριλαμβανομένης περί μιας Μεγάλης Αλβανίας,  είναι λάθος.Τα σύνορα θα παραμείνουν  ως έχουν και αυτό που ονομάζουμε ως FYROM είναι κράτος μέλος των Ηνωμένων Εθνών, και αναγνωρίζεται ως κράτος από όλους τους γείτονες του, δήλωσε ο Νίμιτς.Προέτρεψε τους Αλβανούς των Σκοπίων, να συμβάλλουν στη λειτουργία του κράτους και να εργασθούν στην επίλυση των προβλημάτων με δημοκρατικό τρόπο.

(meta.mk)
http://www.echedoros-a.gr/2017/05/blog-post_621.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου