Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Αλβανία: Οι ‘παρανομίες’ του νέου υπουργού Εσωτερικών - έβαλε τους κομάντος να ψάχνουν για …χρυσό!


Η ενημερωτική ιστοσελίδα Tirana Post δημοσιεύει σήμερα δικαστική απόφαση του δικαστή Γκεντιάνα Μουτσάι με την οποία απορρίπτει αίτημα του σημερινού υπουργού Εσωτερικών, Ντριτάν Ντεμιράι,  για επιστροφή το 2015 στον αλβανικό  στρατό, ως Διοικητής των Ειδικών Δυνάμεων.

Ο Ντεμιράι  ωθήθηκε στην αποστρατεία, από τις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων το 2014 για παραβάσεις του αλβανικής στρατιωτικής νομοθεσίας.


Μία κατηγορία, μεταξύ των άλλων ήταν ότι είχε πραγματοποιήσει 104 ταξίδια στο εξωτερικό χωρίς να ενημερώσει τους ανωτέρους του.


Μετά την αποστρατεία του, το Υπουργείο Άμυνας είχε υποβάλει δύο ποινικές διώξεις εναντίον του για κακή χρήση των κομάντος των ειδικών δυνάμεων.


Μία από αυτές, όπως αναφέρεται, είναι η περίπτωση κατά την οποία έβαλε τις ειδικές αλβανικές δυνάμεις να ψάξουν για χρυσό στη περιοχή Μόκρα.Ο ίδιος ο Ντεμιράι περιέγραψε ως ψευδείς τις κατηγορίες  που του αποδόθηκαν με εντολή της υπουργού Άμυνας, Μίμη Κοδέλι, με την οποία είναι αντίπαλος πολιτικά.


Η δικαστική απόφαση για τον Ντεμιράι


Το δημοσίευμα, ωστόσο, επισημαίνει ότι η σύγκρουση του νυν υπουργού Εσωτερικών, , Ντριτάν Ντεμιράι με την υπουργό Άμυνας, Μίμη Κοδέλι είναι βαθύτερη. Συγκεκριμένα ο αδελφός του  συνταγματάρχη Ντεμιράι, ο Ταουλάντ Ντεμιράι, ήταν σωματοφύλακας του πρώην υπουργού Άμυνας, Αρμπέν Ιμάμι και μάλιστα επί κυβέρνησης του Δημοκρατικού Κόμματος, είχε αναδειχθεί  στη θέση αναπληρωτή διευθυντή των στρατιωτικών υπηρεσιών πληροφοριών.

Οι γνωριμίες αυτές αποδείχθηκαν θησαυρός για τον συνταγματάρχη (γράφει το δημοσίευμα) αφού οι φιλίες του με τον πρώην υπουργό Αρμπέν Ιμάμι και τον Λουλζιμ Μπάσα τον έκαναν υπουργό…
(lexo.al)
http://www.echedoros-a.gr/2017/05/blog-post_416.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου