Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Ν.Τραμπ σε Α.Τσίπρα: «Θα στηρίξουμε την Ελλάδα σε ό,τι χρειαστεί»


«Θα στηρίξουμε την Ελλάδα σε ότι χρειαστεί», ήταν τα πρώτα λόγια του Αμερικανού προέδρου προς τον Αλέξη Τσίπρα στην πρώτη τους συνάντηση γνωριμίας που πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, που διεξάγεται στις Βρυξέλλες.
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, έχει την πρώτη του γνωριμία με τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Ακολούθησε μία σύντομη συνομιλία μεταξύ του Αμερικανού προέδρου  και του Αλέξη Τσίπρα, με τον πρώτο να εμφανίζεται να κρατάει με το χέρι του τον πρωθυπουργό από τον ώμο λέγοντας του ότι «Οι ΗΠΑ θα στηρίξουν την Ελλάδα σε ότι χρειαστεί».

Στο περιθώριο της Συνόδου, ο κ. Τσίπρας ενδέχεται να συναντηθεί με τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, αλλά και τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Ψήφισαν 4ο μνημόνιο χωρίς να πάρουν τίποτα!
    Δεν εξασφάλισαν καμιά απολύτως, ούτε χρονική ούτε επί του περιεχομένου, δέσμευση από τους πιστωτές.

    Η κυβέρνηση κορόιδευε τον λαό ότι διαπραγματευόταν, τάχα, τόσους μήνες για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης.

    Στην πραγματικότητα η κυβέρνηση δεν διαπραγματεύετο απλώς κρατούσε καθυστέρηση προκειμένου να μπορέσουν να περάσουν τα μέτρα με την τακτική της πολιτικής κόπωσης.

    Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ψήφισαν πακέτο αντικοινωνικών υφεσιακών μέτρων μέχρι το 2022 και βάλε, πράγμα που ισοδυναμεί με κάτι χειρότερο από μνημόνιο, αφού η Ελλάδα θα χρειασθεί επιμήκυνση της χρηματοδότησης της και πέρα του 2018, που λήγει το τρίτο μνημόνιο.

    Ο θίασος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν είναι απλά ανίκανος.
    ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή