Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 27 Μαΐου 2017

“Στην Ελλάδα έκαψαν μισό τόνο ναρκωτικών από την Αλβανία”


Η αστυνομική διεύθυνση της Καστοριάς, στην Ελλάδα- γράφει αλβανικό δημοσίευμα- κατέστρεψε περίπου μισό τόνο ναρκωτικών που είχαν εισαχθεί από την Αλβανία και είχαν κατασχεθεί από την ελληνική αστυνομία.

Πρόκειται για μια ποσότητα ναρκωτικών που έχει κατασχεθεί  στη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων μηνών σε επιχειρήσεις κατά Αλβανών και Ελλήνων λαθρεμπόρων.

Η ποσότητα περιελάμβανε 459 κιλά κάνναβη, 16 κιλά ηρωΐνη και περισσότερο από ένα κιλό κοκαΐνη. Κάηκε σε κλίβανο ενός σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην πόλη της Πτολεμαΐδας.

Η καταστροφή τους επιβεβαιώθηκε από επιτροπή με επικεφαλής βουλευτή της Καστοριάς, σημειώνεται χαρακτηριστικά.

(shekulli.com.al)
http://www.echedoros-a.gr/2017/05/blog-post_815.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου