Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

Α.Ταγιάνι σε Τ.Ερντογάν: «Ανησυχούν στην Ευρώπη για το ζήτημα της θανατικής ποινής και την ελευθερία του Τύπου»


Η Τουρκία πρέπει να κατευνάσει τις ανησυχίες που υπάρχουν στην Ευρώπη σχετικά με το ζήτημα της θανατικής ποινής και την ελευθερία του Τύπου στη χώρα, δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι, λίγο μετά τη συνάντηση που είχε με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην έδρα του Συμβουλίου της ΕΕ σήμερα στις Βρυξέλλες. 

«Είχαμε μια μακρά, ειλικρινή και χρήσιμη συνάντηση με τον Τούρκο Πρόεδρο, κατά την οποία η Τουρκία επιβεβαίωσε την απόφασή της να γίνει μέλος της ΕΕ», δήλωσε ο Αντόνιο Ταγιάνι. «Υπογράμμισα στον Τούρκο Πρόεδρο ότι η Τουρκία πρέπει να σεβαστεί τα κριτήρια της Κοπεγχάγης», ανέφερε στη συνέχεια ο Α. Ταγιάνι και πρόσθεσε ότι για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τα δύο σημαντικότερα θέματα είναι η μη επαναφορά της θανατικής ποινής και η ελευθερία του Τύπου. «Ζήτησα από τον Τούρκο Πρόεδρο να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα προς αυτήν την κατεύθυνση, ώστε να κατευναστούν οι ανησυχίες της Ευρώπης», ανέφερε τέλος ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. 

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου