Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

Το ισραηλινό ναυτικό σκότωσε Παλαιστίνιο ψαρά γιατί παραβίασε τη γραμμή του αποκλεισμού


(δημοσίευμα από την ισραηλινή ‘haaretz.com’)

Περιπολικό σκάφος του Ισραήλ πυροβόλησε κατά ενός παλαιστινιακού αλιευτικού σκάφους, το οποίο σύμφωνα με το εβραϊκό κράτος παραβίασε  τη γραμμή του αποκλεισμού της Γάζας. Ένας από τους ψαράδες σκοτώθηκε ανακοίνωσαν οι αρχές, σύμφωνα τοπικά δημοσιεύματα.
Το ψάρεμα στο βόρειο τμήμα  της Γάζας περιορίζεται στα έξι ναυτικά μίλια από την ακτή. Το ισραηλινό ναυτικό πυροβολεί τακτικά Παλαιστίνιους που παραβιάζουν αυτήν τη γραμμή, αλλά σπάνια οι πυροβολισμοί οδηγούν σε θάνατο ψαράδων.Ο επικεφαλής της Ένωσης Ψαράδων των Παλαιστινίων δήλωσε ότι οι Ισραηλινοί συνέλαβαν τους τέσσερις ψαράδες , αλλά ο ένας από αυτούς λίγο αργότερα, ο 25χρονος Μοχάμεντ Μπακρ,  κατέληξε.Εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού επιβεβαίωσε τους πυροβολισμούς χωρίς να σχολιάσει τις συλλήψεις και το θάνατο του Παλαιστινίου.Οι αξιωματούχοι του ΟΗΕ ζητούν την κατάργηση του αποκλεισμού, καθώς επιδεινώνονται οι ανθρωπιστικές συνθήκες στην περιοχή της Γάζας, ενώ το Ισραήλ υποστηρίζει ότι ο αποκλεισμός της Γάζας,  είναι απαραίτητος για να σταματήσει η εισαγωγή όπλων.

http://www.echedoros-a.gr/2017/05/blog-post_41.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου