Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Ιντρίζι: Θα δώσουμε λύση στο 'τσάμικο'


Ο επικεφαλής του κόμματος των Αλβανοτσάμηδων- PDIU, Σφετίμ Ιντρίζι,  σε εναρκτήρια προεκλογική ομιλία στο ‘Παλάτι των Συνεδρίων’ στα Τίρανα,  τόνισε ότι  το PDIU,  ως εθνικό κόμμα,  στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, συμμετέχει για να κυβερνήσει.


Ο Σφετίμ Ιντρίζι έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο ζήτημα των Αλβανοτσάμηδων. Τόνισε ότι αυτό έχει, ήδη, αναγνωρισθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση και δεν υπάρχει γυρισμός.


Επεσήμανε ότι μετά από τόσα χρόνια «αρχίζουμε να επωφελούμαστε, όχι μόνο για τη γη και τα σπίτια, αλλά για την πατρίδα μας την ‘Τσαμουριά’. Δεν υπάρχει, απλώς,  ένα φως στο τούνελ, αλλά, λύση, στο ζήτημα αυτό.

Επεσήμανε,ακόμη, ότι δεν «είναι μακριά η μέρα  που θα βγούμε από αυτό το σκοτάδι».

«Το ζήτημα των τσάμηδων είναι στα θέματα της ΕΕ. Οι Βρυξέλλες το αναγνωρίζουν ως ζήτημα σε εκκρεμότητα», είπε ο Ιντρίζι.
(rtsh.al)
http://www.echedoros-a.gr/2017/05/blog-post_355.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου