Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

ΣΕΒ για Μητσοτάκη: «Υπηρέτησε με συνέπεια το όραμα για μία Ελλάδα ευρωπαϊκή»


«Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης υπηρέτησε με συνέπεια το όραμα για μία Ελλάδα ευρωπαϊκή και φιλελεύθερη, δηλαδή σύγχρονη και ανοικτή», επισημαίνει ο ΣΕΒ, σε ανακοίνωσή του, για την απώλεια του πρώην πρωθυπουργού.

«Οι αρχές και οι αξίες που ενέπνευσε και υπηρέτησε αποτελούν πολύτιμη παρακαταθήκη για όλους τους Έλληνες, ανεξάρτητα πολιτικής τοποθέτησης», τονίζει ο Σύνδεσμος και κάνει λόγο για πολιτικό ηγέτη που σφράγισε με την παρουσία του τη μεταπολεμική ιστορία της χώρας μας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου