Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

Β. Λεβέντης: «Η τακτική της κυβέρνησης μας κάνει ικέτες»


«Η τρομοκρατική επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό είναι βολή κατά των τεχνοκρατών και της συγκεκριμένης αντίληψης. Δεν λέω πως όσοι είναι απέναντι στους τεχνοκράτες είναι και ηθικοί αυτουργοί, αλλά ακούγοντας κάθε μέρα αυτές τις λογικές, υπάρχουν και παρανοϊκοί στην κοινωνία. Ας είμαστε πιο προσεχτικοί» ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Β. Λεβέντης για το θέμα της τρομοκρατικής επίθεσης στον Λ. Παπαδήμο σε συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Ακραίως».

Για το θέμα του χρέους, ο κ. Λεβέντης επανέλαβε ότι η χώρα υπέστη ήττα στο τελευταίο Eurogroup και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ακολούθησε λανθασμένη τακτική με αποτέλεσμα να φθάσουμε σε επικίνδυνα σημεία και να παίζουμε με τα όρια μας, όπως τόνισε.

Όσον αφορά τις πληροφορίες για σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, ο κ. Λεβέντης δήλωσε πως «δεν έχει καμία ουσία να πάμε όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης και να στηρίξουμε την κυβέρνηση στην υπόθεση του δημοσίου χρέους. Ουσία θα έχει να συγκροτήσουμε κυβέρνηση τεχνοκρατών για ορισμένο χρονικό διάστημα να κάνει τις μεταρρυθμίσεις που χρειάζονται και να ζητήσουμε την μείωση του χρέους.

Ο κ. Τσίπρας έβαλε ψηλά τον πήχη για να ψηφίσουν τα μέτρα οι βουλευτές του. Στις 15 Ιουνίου μια δήλωση συμπάθειας για το χρέος θα πάρουμε και τίποτα περισσότερο. Όλα θα αποφασιστούν τον Αύγουστο του 2018, όπως έχει συμφωνήσει η χώρα, όταν εμείς πραγματοποιήσουμε τις δεσμεύσεις μας, τότε θα μπορούμε να απαιτήσουμε από τους δανειστές να μας ρυθμίσουν το χρέος. Τώρα, αυτή η τακτική της κυβέρνησης μας κάνει ικέτες».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου