Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Δ.Τζανακόπουλος: «Οι δανειστές να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους»


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, εν όψει του αυριανού Eurogroup στις Βρυξέλλες, κάλεσε τους δανειστές να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Σε συνέντευξή του σε εφημερίδα, υποστήριξε πως «έχουμε κάνει όσα οφείλαμε, τηρώντας κατά γράμμα τα συμφωνηθέντα». «Ελπίζουμε και δικαιούμαστε να γίνει το ίδιο και από την πλευρά των δανειστών» έσπευσε να προσθέσει, υπογραμμίζοντας την ανάγκη έγκαιρης ολοκλήρωσης τόσο του «compliance report» όσο και της συζήτησης για το χρέος.

Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, παραδέχθηκε πως «υπάρχουν ακόμη διαφωνίες μεταξύ του ΔΝΤ και του Βερολίνου και κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει αν η συνολική συμφωνία θα επιτευχθεί στις 22 Μαΐου ή αν θα χρειασθούν κάποιες ημέρες για να έχουμε “λευκό καπνό”».

Ερωτηθείς για την έξοδο στις αγορές, ο κ. Τζανακόπουλος επεσήμανε ότι οι ενδείξεις από τις αγορές ομολόγων, δείχνουν πως βρισκόμαστε σε θετική πορεία, ενώ προσέδωσε ιδιαίτερη σημασία στην ένταξη της Ελλάδος στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, έκανε λόγο για «σενάρια που τροφοδοτεί η ηγεσία της Ν.Δ., προκειμένου να διαχειριστεί το στρατηγικό της αδιέξοδο».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου