Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Αχτσιόγλου: «Καθοριστική η συμφωνία για την επαναφορά στην εργασιακή κανονικότητα»


Η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, σε δήλωσή της στην «ΑΥΓΗ της Κυριακής» αναφέρει ότι «η ολοκλήρωση της αξιολόγησης αποτελεί συστατικό στοιχείο της συνολικής συμφωνίας που θα οδηγήσει στον τελικό μας στόχο, την έξοδο από την επιτροπεία».

Σημειώνει πως «με τη συμφωνία που επιτεύχθηκε γίνεται το καθοριστικό βήμα για την επαναφορά στην εργασιακή κανονικότητα».

Πέρα από την επαναρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου, υπογραμμίζει ότι «το σχέδιο μας για την ανασυγκρότηση της εργασίας αποβλέπει στη μείωση της ανεργίας αλλά και στην ποιοτική αλλαγή του εργασιακού τοπίου, ώστε να περιοριστεί η ελαστική απασχόληση και να επικρατήσουν οι σχέσεις πλήρους απασχόλησης με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα».

Η υπουργός Εργασίας τονίζει πως «η υλοποίηση του σχεδίου αυτού θα συμβάλει ουσιαστικά στη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος, το οποίο δέχτηκε καίρια πλήγματα τόσο από την απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων όσο και από την όξυνση της παραβατικότητας στην αγορά εργασίας».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου