Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Ερντογάν προς Ε.Ε.: «Έχετε την Ελλάδα στα ώπα-ώπα»!


Σε ομιλία του στην εκδήλωση της Ενωσης Τούρκων βιομηχάνων, ο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκε στην Ελλάδα και προχώρησε σε συστάσεις προς την Ευρωπαϊκή Ενωση.

Ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε πως η ΕΕ έχει την Ελλάδα στα «ώπα-ώπα» και προσπαθεί να την στηρίξει ώστε να κρατηθεί όρθια.

Ο Ερντογάν κατηγόρησε την ΕΕ πως έχει την Τουρκία να περιμένει στην πόρτα της εδώ και 54 χρόνια.

Όπως υποστήριξε, η Ελλάδα έχει 400 δισ. χρέος αλλά παρόλο αυτά η Ευρωπαϊκή Ένωση τη στηρίζει με κάθε μέσο.

«Αν θέλουν να μας εντάξουν, να μας εντάξουν. Μας συγχωρείτε, δεν θα σας παρακαλέσουμε κιόλας και εσείς θα πρέπει να κάνετε αυτά που αναλογούν προς την Τουρκία», είπε, προσθέτοντας πως οι αξιωματούχοι στην ΕΕ πρέπει να προχωρήσουν σε μια δίκαιη προσέγγιση απέναντι στην Τουρκία και εκείνη με τη σειρά της θα ανταποκριθεί.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου