Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

Γ.Βασιλειάδης: «Είναι εφικτό να διώξουμε τις σκιές από το ποδόσφαιρο»


Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, μετά την συνάντηση που είχε με την ΕΠΟ  αναφέρθηκε σε όλα τα καυτά θέματα που υπάρχουν το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και φάνηκε αισιόδοξος για τα όσα θα γίνουν το επόμενο διάστημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Βασιλειάδης:

«Είχαμε μια συνάντηση σήμερα με καλό σκοπό με την διοίκηση της ΕΠΟ στο πλαίσιο της τακτικής επικοινωνίας που έχουμε και της τακτικής συζήτησης για όλα τα κομμάτια που αφορούν το ποδόσφαιρο. Μία συνάντηση με βασικούς τομείς και στόχευση την ομαλότητα την διαφάνεια και το αυτοδιοίκητο και επίσης και μια κουβέντα και για τον τελικό και για τα προβλήματα που υπάρχουν.

Εδώ θα ήθελα να κάνω μία αναφορά. Ξεκινήσαμε μια κουβέντα για τις μετακινήσεις των οπαδών. Το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι ένα πολύ κρίσιμο τεστ για αυτό το θέμα για να δούμε εάν θα έχει νόημα να συνεχιστεί αυτή η συζήτηση. Ειμαστε πολύ κοντά για να δούμε πως θα κυλήσει η επόμενη μέρα. Συζητήσαμε όλα τα θέματα που έχουν σχέση με τα νομικά και τα οικονομικά. Οι σκιές υπάρχουν, αλλά με το σωστό πλαίσιο και τις σωστές κινήσεις μπορούμε να προχωρήσουμε.

Μέσα στον Μάιο όπως ξέρετε θα προχωρήσουν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες έτσι ώστε μέχρι τις 31 Μαιου που τελειώνει η θητεία της υφιστάμενης διοίκησης να προσπαθήσουμε για να προχωρήσουμε μπροστά και να πάμε στην επόμενη μέρα. Δεν ειναι όλα ρόδινα στο ποδόσφαιρο, μπορούμε όμως να διώξουμε όλες τις σκιές και όλα τα προβλήματα. Πρέπει να πάρουμε τις σωστές πρωτοβουλίες και να φτιάξουμε τη νέα μέρα του ποδοσφαίρου».

Ερωτηθείς για τα όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες ο Γιώργος Βασιλειάδης τόνισε: «Πρέπει να χαμηλώσουν όλοι τους τόνους να σταματήσουμε να παίζουμε διαρκώς με την φωτιά. Εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση δεν πρόκειται να βγουν κερδισμένες οι μεγάλες ομάδες. Είναι ένα πρόβλημα αυτό. Ομως θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι δεν μπορούν να πάνε 15 ομάδες στον τελικό αλλά μόνο δύο.

Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και για το εκλογικό σύστημα και για τις διατάξεις».

Από την μεριά του ο Γιάννης Δρόσος τόνισε:

«Προσπαθούμε όλοι να επιστρέψει το ποδόσφαιρο εκεί που πρέπει. Συμφωνήσαμε σε πολλά θέματα. Θα προσπαθήσουμε από κοινού με τον Υπουργό να πάμε στην συνάντηση με την ΦΙΦΑ χωρίς άλλα προβλήματα. Οι κανονισμοί οι πιο πολλοί είναι εκεί. Στο καταστατικό κάποια θέματα τα έχουμε πάρει έτοιμα κάποια άλλα δεν τα έχουμε συζητήσει ακόμα. Καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να στεναχωρήσουμε πολλούς αλλά είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε. Ο οικονομικός έλεγχος πλησιάζει προς το τέλος. Το πόρισμα της Deloitte θα το αναρτήσουμε τις επόμενες μέρες. Eχω μεγάλη αισιοδοξία για τον τελικό ότι θα πάνε όλα καλά. Συγχαρητήρια και στις φιναλίστ και σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκαν. Θα ζητήσουμε την προσοχή και την συνεργασία των αρχών. Και οι φίλαθλοι χωρίς να κόψουν την ζωντάνια και το πάθος τους να μη παρασυρθούν».

Πηγή:www.gazzetta.gr
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου