Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Π. Κουρουμπλής: «Οφείλουμε να ζητάμε κάθε ημέρα συγγνώμη γιατί δεν έχουμε ικανοποιήσει τις προσδοκίες»


Σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής τόνισε ότι «συγγνώμη οφείλουμε να ζητάμε κάθε ημέρα από τον ελληνικό λαό, γιατί δεν έχουμε ικανοποιήσει τις προσδοκίες του».

Όπως είπε «όταν ολοκληρωθεί η τετραετία θα μας κρίνει ο λαός, όπως έκρινε και τους άλλους. Η κυβέρνηση βρίσκεται σε μια κατάσταση αναμονής τα τελευταία χρόνια. Τώρα κλείσαμε τη συμφωνία, είναι ώρα να ανασκουμπωθούμε και να τρέξουμε». 

Ο υπουργός παράλληλα επιτέθηκε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας «ποιος πιστεύσει τον κύριο Μητσοτάκη, μιλάνε ποιοι για διαπλοκή που όλη η ιστορική τους διαδρομή είναι μέσα στην διαπλοκή». 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου