Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

Έκκληση του προέδρου της Βουλγαρίας για βελτίωση του Στρατού


Ο πρόεδρος της Βουλγαρίας, Ρούμεν Ράντεφ, έκανε έκκληση το Σάββατο για τη βελτίωση της ετοιμότητας των ενόπλων δυνάμεων, εν μέσω της συστηματικής υποβάθμισής τους κατά τις τελευταίες δεκαετίες, σημειώνει το βουλγαρικό πρακτορείο ‘Fokus’.

Ο αρχηγός του βουλγαρικού κράτους, προέβη σε αυτές τις δηλώσεις κατά τη διάρκεια της παρέλασης στον εορτασμό της Ημέρας του Στρατού.


Ο Ράντεφ είπε ότι στο μυαλό του βουλγαρικού λαού,  ο στρατός ήταν πάντα ένα σύμβολο της κρατικής υπόστασης και του θάρρους.

Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι κατά τις τελευταίες δεκαετίες, ο ρόλος και η σημασία των ενόπλων δυνάμεων της Βουλγαρίας συστηματικά υποβαθμίζεται.
Αυτό έχει ως συνέπεια, ο στρατός σήμερα όχι να έχει μόνο λιγότερα μέλη, αλλά υπάρχει έλλειψη επαρκών πόρων για την αποτελεσματική στρατιωτική εκπαίδευση.
Πέρα του ότι τα όπλα του που είναι ξεπερασμένα και κακοσυντηρημένα, σημειώνει το δημοσίευμα.

(focus-news.net)
http://www.echedoros-a.gr/2017/05/blog-post_95.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου