Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

Τ.Μέι: «Θέλω να διατηρήσω μια «βαθιά και ιδιαίτερη» σύμπραξη με την Ε.Ε»


 Η βρετανή πρωθυπουργός Τερέζα Μέι δήλωσε σήμερα ότι θέλει να διατηρήσει μια «βαθιά και ιδιαίτερη» σύμπραξη με την Ευρωπαϊκή Ένωση, απαντώντας στη δήλωση της γερμανίδας καγκελαρίου Άγγελα Μέρκελ ότι η ΕΕ δεν μπορεί πλέον να βασίζεται πλήρως στη Βρετανία. «Θέλουμε να οικοδομήσουμε ... αυτή τη βαθιά και ιδιαίτερη σύμπραξη με την Ευρωπαϊκή Ένωση επειδή φεύγουμε από την ΕΕ, αλλά δεν φεύγουμε από την Ευρώπη», δήλωσε η Μέι όταν ερωτήθηκε για τα σχόλια της Μέρκελ.

«Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε σε θέματα όπως η ασφάλεια και η άμυνα επειδή αυτό είναι σημαντικό για όλους μας», δήλωσε η βρετανή πρωθυπουργός.

Μιλώντας σε εκδήλωση στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας ενόψει των βρετανικών βουλευτικών εκλογών της 8ης Ιουνίου, η Μέι πρόσθεσε πως στην ΕΕ υπάρχουν αυτοί που θέλουν να «τιμωρήσουν το Ηνωμένο Βασίλειο» για το Brexit και επέμεινε πως το να μην υπάρξει συμφωνία είναι καλύτερο από το να υπάρξει μια κακή συμφωνία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου