Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο, 20 Μαΐου 2017

Νότια Ρωσία: Ειδικές δυνάμεις σκότωσαν Ισλαμιστές του Daesh


Η ρωσική Αντιτρομοκρατική Επιτροπή,  ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι ρωσικές ειδικές δυνάμεις πυροβόλησαν και σκότωσαν  τέσσερις εξτρεμιστές στο Νταγκεστάν της νότιας Ρωσίας, γράφει η «Sky News Arabia».


Η ανακοίνωση αναφέρει ότι οι εξτρεμιστές αρνήθηκαν να παραδοθούν και άνοιξαν πυρ εναντίον των ειδικών δυνάμεων οι οποίες είχαν περικυκλώσει την οικία που είχαν ταμπουρωθεί.


Η περιοχή του Βορείου Καυκάσου εξακολουθεί να είναι ασταθής, καθώς η μεγάλη ανεργία και η διαφθορά οδηγεί μερίδα των νέων στον εξτρεμισμό.


Όπως σημειώνεται, οι εξτρεμιστές στο Ναγκεστάν, που συνορεύι με την Τσετσενία, έχουν δηλώσει πίστη στην οργάνωση του Daesh.

(skynewsarabia.com)
http://www.echedoros-a.gr/2017/05/daesh.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου