Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017

Σ. Θεοδωράκης: «Nα δώσουμε απαντήσεις για τις μεγάλες ληστείες του παρελθόντος»


Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή του, αφού επισήμανε ότι «στην Ελλάδα έγιναν τρεις μεγάλες ληστείες: στα εξοπλιστικά, στην Υγεία και στα μεγάλα έργα», υπογράμμισε ότι «η χώρα δεν θα φύγει μπροστά, αν δεν δώσουμε απαντήσεις για τις μεγάλες ληστείες του παρελθόντος, που δεν έχουν μόνο έναν ένοχο. Πολλές φορές υπάρχουν και διακομματικές ευθύνες».

Ο κ. Θεοδωράκης είπε ότι το Ποτάμι δεν θα σταματήσει να προσπαθεί για την αποκάλυψη των σκανδάλων «του χθες και του σήμερα», «θα δίνουμε ό,τι στοιχείο έχουμε στη δημοσιότητα» και ότι «δεν έχουμε καμιά πρόθεση να καλύψουμε κανέναν. Όποιο επώνυμο και αν έχει, από όποιο χώρο και αν προέρχεται». «Το θέμα είναι να υπάρξει αυτή η διάθεση και από το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα» προσέθεσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, εκφράζοντας, ταυτόχρονα, την ανησυχία του για το κατά πόσο υπάρχει πραγματική διάθεση να διαλευκανθούν τέτοιου είδους υποθέσεις από τη Βουλή.

«Φοβάμαι ότι το παρελθόν της Βουλής δείχνει ότι δεν υπάρχει διάθεση να βρεθούν απαντήσεις. Σας θυμίζω πως και ο κ. Τσοχατζόπουλος από τη Βουλή είχε αθωωθεί. Οι δικαστές έκαναν το επόμενο βήμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου