Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Πέντε Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε σύγκρουση με το PKK


Τέσσερις Τούρκοι στρατιώτες και ένας φύλακας χωριού σκοτώθηκαν σε δύο ξεχωριστές συγκρούσεις με αντάρτες του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) στην ανατολική Τουρκία, σύμφωνα με ανακοίνωση του Στρατού, σήμερα Πέμπτη.

Συγκεκριμένα, τρεις Τούρκοι στρατιώτες και ένας φύλακας χωριού σκοτώθηκαν σε σύγκρουση με Κούρδους αυτονομιστές στην περιοχή Καλντιράν της επαρχίας Βαν, ενώ άλλοι τέσσερις τραυματίσθηκαν κατά τη σύγκρουση.


Το δημοσίευμα σημειώνει ότι σκοτώθηκαν εννέα Κούρδοι αυτονομιστές σε σύγκρουση στην περιοχή. Πηγές ασφαλείας ανέφεραν ότι η σύγκρουση έγινε στην περιοχή Ντογκουμπαγιαζίτ που συνορεύει με την επαρχία Αγκρί.


Ένας ακόμη Τούρκος στρατιώτης σκοτώθηκε σε σύγκρουση με αυτονομιστές του PKK στην περιοχή της Σεμντινλί του Χακάρι, κοντά στα σύνορα με το Ιράκ.


Η ίδια δημοσιογραφική πηγή αναφέρει ότι σήμερα η τουρκική αεροπορία προέβη σε  αεροπορικούς  βομβαρδισμούς στην ανατολική Τουρκία και στο βόρειο Ιράκ και όπως εκτιμάται σκοτώθηκαν 11 Κούρδοι αυτονομιστές.

(yenisafak.com)
http://www.echedoros-a.gr/2017/05/pkk_25.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου