Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

Γερμανία: Πίστη για αύξηση των εξαγωγών στις ΗΠΑ έως και κατά 10%


Τα γερμανικά Εμπορικά Επιμελητήρια DIHK αναθεώρησαν σήμερα ανοδικά την πρόβλεψή τους για τις εξαγωγές στις ΗΠΑ το 2017 παρά τις εκτεταμένες ανησυχίες για τον προστατευτισμό μετά την εκλογή του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

«Πιστεύουμε ότι φέτος είναι δυνατή μια αύξηση των εξαγωγών έως και κατά 10%», δήλωσε στο Reuters ο οικονομολόγος του DIHK για το εξωτερικό εμπόριο Φόλκερ Τράιερ. Στις αρχές της χρονιάς, το DIHK είχε προβλέψει αύξηση κατά 5%.

Ο Τραμπ έχει κατ’ επανάληψη επικρίνει το τεράστιο εμπορικό πλεόνασμα της Γερμανίας ενώ σε ανάρτησή του στο Twitter χαρακτήρισε «πολύ κακές» τις πολιτικές της Γερμανίας σε ό,τι αφορά το εμπόριο και τις δαπάνες σύμφωνα με το Reuters.

Οι γερμανικές εξαγωγές στις ΗΠΑ ξεπέρασαν τις εισαγωγές από τη χώρα αυτή περίπου κατά 14 δισ. ευρώ – το μεγαλύτερο εμπορικό πλεόνασμα που έχει η Γερμανία με οποιαδήποτε χώρα.

Οι γερμανικές εξαγωγές στις ΗΠΑ έχουν αυξηθεί από τότε που ο Τραμπ ανέλαβε την εξουσία, σημειώνοντας αύξηση κατά 8,2% στα 29,1 δισ. ευρώ το πρώτο τρίμηνο ύστερα από μείωση κατά 6% τον περασμένο χρόνο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου