Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Τουρκία: Εντάλματα σύλληψης για 189 δικηγόρους σε 8 επαρχίες!


Οι τουρκικές αρχές εξέδωσαν εντάλματα σύλληψης 189 δικηγόρων στο πλαίσιο της έρευνας για υποστηρικτές του μουσουλμάνου κληρικού, ο οποίος κατηγορείται ότι οργάνωσε το αποτυχημένο πραξικόπημα του περασμένου Ιουλίου, μετέδωσε σήμερα το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

Σκοπός των διώξεων, στο πλαίσιο των οποίων περισσότερα από 130 ΜΜΕ έχουν κλείσει και κάπου 150 δημοσιογράφοι έχουν φυλακιστεί, έχουν προκαλέσει ανησυχία σε οργανώσεις προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δυτικούς συμμάχους της Τουρκίας, που φοβούνται πως ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χρησιμοποιεί το πραξικόπημα ως πρόσχημα για να φιμώσει τους πολιτικούς αντιπάλους του.

Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της αστυνομίας πραγματοποίησε επιχειρήσεις σε οκτώ επαρχίες, περιλαμβανομένης της Κωνσταντινούπολης, για τη σύλληψη των 189 υπόπτων οι οποίοι φέρονται ότι είχαν διασυνδέσεις με το δίκτυο του αυτοεξόριστου στις ΗΠΑ κληρικού Φετουλάχ Γκιουλέν, ανέφερε το πρακτορείο. Ο Γκιουλέν έχει αρνηθεί ότι είχε οποιαδήποτε ανάμιξη στην απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος.

Η αστυνομία έχει προσαγάγει μέχρι τώρα 78 από τους 189 δικηγόρους, ορισμένοι από τους οποίους φέρεται να χρησιμοποιούσαν το BylLock, μια εφαρμογή κρυπτογραφημένων μηνυμάτων την οποία σύμφωνα με την κυβέρνηση χρησιμοποιούσαν οι οπαδοί του Γκιουλέν, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters.

Από την απόπειρα πραξικοπήματος του Ιουνίου, οι αρχές έχουν προφυλακίσει εν αναμονή της δίκης τους 50.000 ανθρώπους και απέλυσαν ή έθεσαν σε διαθεσιμότητα 150.000 άλλους, περιλαμβανομένων στρατιωτικών, αστυνομικών, εκπαιδευτικών και δημοσίων υπαλλήλων, τους οποίους υποπτεύεται ότι έχουν διασυνδέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις, περιλαμβανομένου του δικτύου του Γκιουλέν. Ο Ερντογάν υποστηρίζει πως η καταστολή είναι απαραίτητη λόγω της σοβαρότητας του αποτυχημένου πραξικοπήματος κατά το οποίο 240 άνθρωποι σκοτώθηκαν.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου