Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Πάτρα: Συνελήφθη για πλαστές επιταγές 37χρονος με 10 καταδίκες


Δέκα φορές είχε καταδικαστεί ένας “επαγγελματίας” απατεώνας που έκανε τις δουλειές του πληρώνοντας με επιταγές χωρίς αντίκρισμα! Ωστόσο, εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος ως την στιγμή που εντοπίστηκε στην Πάτρα από αστυνομικούς της Ασφαλείας.

Σε βάρος του 37χρονου Έλληνα εκκρεμούσαν δέκα καταδικαστικές αποφάσεις των Μονομελών Πλημμελειοδικείων Αθηνών και Πειραιώς για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών, με τις οποίες του είχαν επιβληθεί συνολικά φυλάκιση 80 μηνών και χρηματική ποινή 8.750 ευρώ. 

Ο φυγόποινος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών ο οποίος εξετάζει αν οι ποινές είναι εξαγοράσιμες και μπορεί να πληρώσει ώστε να αφεθεί ελεύθερος, ή αν πρέπει να οδηγηθεί στην φυλακή για να τις εκτίσει.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου