Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες
«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

Κούρδοι: Οι αντάρτες στην Βαν σκότωσαν 9 Τούρκους στρατιώτες και 7 αστυνομικούς


Σε γραπτή ανακοίνωσή της, την Κυριακή,  η οργάνωση των Κούρδων αυτονομιστών «HPG»  (τμήμα του PKK), αναφέρει ότι σε δύο ξεχωριστές δράσεις των ανταρτών στην τουρκική επαρχία Βαν σκοτώθηκαν συνολικά 16 στρατιώτες των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας. Σημειώνεται χαρακτηριστικά:


« Στις 7 Ιουνίου στις 5:30 π.μ  επιτέθηκε στις περιοχές Γκεβάς και Μπασκάλ ο τουρκικός στρατός με αεροπλάνα και ελικόπτερα. Την ίδια ημέρα μεταξύ των ωρών 06.00 και 17.30 έγινε σύγκρουση μεταξύ ανταρτών και τουρκικού στρατού. Σκοτώθηκαν 6 στρατιώτες και άλλοι τρεις τραυματίσθηκαν. Οι Τούρκοι πήραν τους τραυματίες με ελικόπτερο ‘Σικόρσκι’. Η σύγκρουση κράτησε ως τις 20:00. Από την πλευρά μας σκοτώθηκαν δύο αντάρτες πολεμώντας ηρωικά»


Το δημοσίευμα σημειώνει, ακόμη,  ότι αντάρτες στις 9 Ιουνίου επιτέθηκαν  σε δυνάμεις ασφαλείας στην περιοχή Γκεβάς της επαρχίας Βαν. Σκοτώθηκαν επτά αστυνομικοί και άλλοι τέσσερις τραυματίσθηκαν. 


Επίσης, στις 10 Ιουνίου σε επίθεση των ανταρτών σε αστυνομικό σταθμό «Bibanê» στην επαρχία Βαν, σκοτώθηκαν τρεις Τούρκοι στρατιώτες.

(anfturkce.net)
http://www.echedoros-a.gr/2017/06/9-7.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου