Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

Νέες αεροπορικές επιθέσεις του Ισραήλ κατά του συριακού Στρατού


Σε νέες αεροπορικές επιδρομές προχώρησε η ισραηλινή Αεροπορία σήμερα κατά του συριακού Στρατού μια ημέρα μετά από την καταστροφή δύο αρμάτων μάχης και μιας θέσης βαρέων όπλων.

Πιο συγκεκριμένα τα ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν σήμερα δύο εκτοξευτές ρουκετών και ένα φορτηγό που μετέφερε οπλισμό του συριακού Στρατού ύστερα από τις καταγγελίες του Ισραήλ ότι «αδέσποτα πυρά κτύπησαν πάλι την ισραηλινή επικράτεια στα υψίπεδα του Γκολάν».

«Σε απάντηση των συριακών πυρών τα οποία είχαν στόχο το Ισραήλ η ισραηλινή Αεροπορία κατέστρεψε δύο οχήματα πυροβολικού και ένα φορτηγό», ανέφερε το ισραηλινό υπουργείο Άμυνας.


Η ανακοίνωση ήρθε τρεις ώρες αφότου το ισραηλινό υπουργείο  είπε πως πυρά από την Συρία «κτύπησαν μια περιοχή στο βόρειο Γκολάν».

Ως γνωστόν όποτε πυρά από τη Συρία πλήττουν ισραηλινό έδαφος, άσχετα ποιος τα έχει ρίξει (συριακός Στρατός ή αντάρτες) τα αντίποινα του Ισραήλ τα πληρώνει πάντα  ο συριακός Στρατός. Οι ισλαμιστές αντάρτες είναι στο απυρόβλητο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου