Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Γ. Κύρτσος: «Ο Β. Σόιμπλε μας διαβεβαίωσε ότι θα υπάρξει συμφωνία με την Ελλάδα τον Ιούνιο με ή χωρίς ΔΝΤ»


«Ο Βόλφγκαγκ Σόιμπλε μας διαβεβαίωσε ότι θα υπάρξει συμφωνία με την Ελλάδα τον Ιούνιο. Επίσης, άφησε σαφώς να εννοηθεί ότι το ΔΝΤ, σε πρώτη φάση θα συμμετάσχει χωρίς να βάλει χρήματα και θα περιμένει, πριν συμβάλει στη χρηματοδότηση, τη λήξη του τρίτου προγράμματος και την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, η οποία βάσει της συμφωνίας του 2015, έπεται της ολοκλήρωσης του τρίτου προγράμματος».

Αυτό δηλώνει ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος, με αφορμή την πρόσφατη συνάντηση της Επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Βερολίνο, με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών.

Έτσι και ο Σόιμπλε -με τους αυστηρούς της ευρωζώνης- θα είναι ικανοποιημένοι, διότι συνεχίζεται μια αυστηρή διαχείριση του ελληνικού προγράμματος, χωρίς πρόσθετες υποχρεώσεις σε προεκλογική περίοδο και από την άλλη, το ΔΝΤ θα μπορεί να λέει ότι δεν βάζει επιπλέον χρήματα σ΄ αυτή τη φάση, πριν βεβαιωθεί για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, προσθέτει.


Αλλά και για την Ελλάδα, κανείς -στη Γερμανία και αλλού- δεν προβλέπει κρίση τύπου 2015 ή κάποιου είδους καταστροφή, αν και, όπως εκτιμά ο Έλληνας ευρωβουλευτής, η ταλαιπωρία της οικονομίας και της κοινωνίας θα είναι μεγαλύτερη, λόγω της μεγάλης καθυστέρησης για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

Σημειώνει ότι η δεύτερη αξιολόγηση του τρίτου προγράμματος, προβλεπόταν να κλείσει τον Φεβρουάριο του 2016 και θα κλείσει απ΄ ότι φαίνεται τον Ιούνιο του 2017, εξέλιξη που έχει ανεβάσει το κοινωνικό κόστος με πρόσθετα μέτρα, έχει ρίξει την αποτελεσματικότητα της οικονομικής πολιτικής, έχει προκαλέσει κάποια ανασφάλεια, ενώ έχει μεσολαβήσει και η απόπειρα εναντίον του κ. Παπαδήμου, που ήταν ένα αρνητικό μήνυμα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου