Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

Τ. Κουίκ: «Πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτά που είναι οι γέφυρες μεταξύ των λαών»


«Ο τουρισμός, το εμπόριο, οι μεταφορές, οι συνεργασίες σε όλα τα οικονομικά επίπεδα, είναι οι γέφυρες μεταξύ των κρατών, είναι οι γέφυρες μεταξύ των λαών. Σε αυτά τα σημεία θα πρέπει να εστιάζουμε την προσοχή μας, στο πλαίσιο του Οργανισμού των Παρευξείνιων χωρών (ΟΣΕΠ). Ας φροντίσουμε όλοι να προβάλουμε όλα τα θετικά που μας ενώνουν, και να αφήνουμε τα αρνητικά ζητήματα, που σίγουρα απασχολούν πολλούς, στις διακρατικές τους σχέσεις. Υπάρχουν άλλα φόρα για να επιλύονται οι πολιτικές διαφορές. Εδώ - να το επαναλάβω - ας συγκεντρωθούμε στα θέματα οικονομίας και ανάπτυξης» δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών Τερενς Κουίκ, όπως άλλωστε είχε τονίσει και στην ομιλία που έκανε νωρίτερα σημερα στην υπουργική του ΟΣΕΠ στην Κωνσταντινούπολη.

«Ας βάλουμε σε προτεραιότητα τη λέξη δουλειές. Ας βάλουμε σε προτεραιότητα τη λέξη ανάπτυξη» τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του, στη σημερινή 6μηνιαία συνεδρίαση των υπουργών του ΟΣΕΠ, ο κ. Κουίκ.

Σημειώνεται ότι οι συγκεκριμένες επισημάνσεις του Έλληνα υφυπουργού αποτέλεσαν τα σημεία θετικών αναφορών, και κατά τη διάρκεια την υπουργικής, αλλά και στις κατ? ιδίαν συζητήσεις εκ μέρους αντιπροσωπειών.


Σήμερα η 6μηνιαία Προεδρία του ΟΣΕΠ πέρασε από την Τουρκία στην Ουκρανία.

Ο κ. Κουίκ επισκέφθηκε την Αγία Σοφία, και ξεναγήθηκε στο μουσείο του Τοπ Καπί.

Την ελληνική διπλωματική αντιπροσωπεία αποτελούσαν, ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη, πρέσβης Ευάγγελος Σέκερης, η διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του ΥΦΥΠΕΞ, Σύμβουλος Πρεσβείας Α', Μάγια Σολωμού, ο σύμβουλος Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΟΕΥ), Σαράντης Μοσχόβης, και η κα Μαριλένα Σειρλή, γραμματέας ΟΕΥ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου