Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

Άρματα μάχης συγκεντρώνει το Ισραήλ στη μεθόριο με τη Συρία


Κορυφώνεται η ένταση ανάμεσα στην Συρία και το Ισραήλ. Μετά τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς συριακών δυνάμεων από την ισραηλινή Αεροπορία με πρόσχημα την εκπομπή πυρών προς τη ισραηλινή επικράτεια  ξεκίνησε να συγκεντρώνει στρατεύματα και άρματα μάχης Merkava Mk IV στα υψίπεδα του Γκολάν 30% της έκτασης των οποίων βρίσκεται υπό συριακό έλεγχο.

Οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί του Ισραήλ εναντίον του συριακού Στρατού συνέπεσαν (όλως τυχαίως) με τη επίθεση της al-Nusra και άλλων συναφών οργανώσεων στην πόλη al-Baath η οποία ελέγχεται από τις κυβερνητικές δυνάμεις.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου