Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

Οι Αμερικανοί ενημέρωσαν την Τουρκία για έναρξη της επιχείρησης στη Ράκα

Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι ενημέρωσαν την Τουρκία για την έναρξη των στρατιωτικών επιχειρήσεων  για την απελευθέρωση της πόλης Ράκα της Συρίας,  η οποία βρίσκεται στα χέρια της τρομοκρατικής οργάνωσης του ‘Ισλαμικού κράτους’, σημειώνει ρωσικό δημοσίευμα.Σύμφωνα το regnum.ru αυτό δήλωσε σήμερα, 4 Ιουνίου, ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Μπινάλι Γιλντιρίμ.


Ο Τούρκος πρωθυπουργός δήλωσε ότι η επιχείρηση απελευθέρωσης της Ράκα άρχισε  τη νύχτα της 3ης Ιουνίου. Ωστόσο, ο Γιλντιρίμ ανέφερε ότι η Τουρκία απορρίπτει τις μεθόδους με τις οποίες οι ΗΠΑ αποφάσισαν την απελευθέρωση της Ράκα από το ‘ισλαμικό κράτος’.«Έχουμε επανειλημμένα, σε διάφορα επίπεδα, φέρει στην προσοχή της αμερικανικής κυβέρνησης την ανησυχία μας για τις δραστηριότητες που σχεδιάζονται στη Ράκα.  Η απάντηση της Ουάσιγκτον ήταν ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή και είναι αναγκασμένοι να συνεργασθούν με τους τρομοκράτες του (κόμματος των Κούρδων της Συρίας) PYD και το YPG (Μονάδες Λαϊκής Προστασίας- οι οποίες στην Τουρκία θεωρούνται τρομοκρατικές οργανώσεις», είπε ο επικεφαλής της τουρκικής κυβέρνησης.Ο Γιλντιρίμ σημείωσε ότι η Ουάσιγκτον υποσχέθηκε στην Άγκυρα ότι οι επαφές και η συνεργασία με τους Κούρδους δεν θα είναι μακροχρόνια, αλλά είναι μια ‘τακτική συνεργασίας’.Το ρωσικό δημοσίευμα υπενθυμίζει ότι η Τουρκία στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι δεν θα συμμετάσχει σε στρατιωτική επιχείρηση για την απελευθέρωση της Ράκα.

(regnum.ru)
http://www.echedoros-a.gr/2017/06/blog-post_28.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου