Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Απειλητικός ο Ερντογάν προς τον Ν.Τραμπ για τα όπλα στους Κούρδους


Ο Τούρκος πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, απέρριψε σήμερα ως “τρικ” μία αναφορά σχετικά με αμερικανική υπόσχεση για την επιστροφή των όπλων που έχουν δοθεί στους Κούρδους πολιτοφύλακες (YPG) που μάχονται στα βόρεια της Συρίας, μετά την ήττα του Ισλαμικού Κράτους.

“Αυτοί που σκέφτονται ότι μπορούν να ξεγελάσουν την Τουρκία, δηλώνοντας ότι θα πάρουν πίσω τα όπλα που έχουν δοθεί σε αυτή την τρομοκρατική οργάνωση, θα καταλάβουν ότι τελικά διαπράττουν ένα λάθος,” είπε ο Ερντογάν σε ομιλία του στην Κωνσταντινούπολη.

Ο ίδιος, τόνισε ότι η Άγκυρα θα αποδώσει ευθύνες σε όποια πλευρά έδωσε όπλα στο YPG εάν “μία σφαίρα βληθεί κατά της Τουρκίας”. 


Η Άγκυρα θεωρεί το YPG ως προέκταση του εκτός νόμου Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (PKK), το οποίο έχει εξεγερθεί κατά της Τουρκίας, στις νοτιοανατολικές περιοχές της χώρας από την δεκαετία του 1980.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου