Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

Για ανάσα στη θάλασσα: Χιλιόμετρα η ουρά από Σκοπιανούς στους Ευζώνους


Από το πρωί σήμερα, Σάββατο, είναι ασταμάτητο το ρεύμα από τα Σκόπια προς την Ελλάδα, κυρίως στον κύριο μεθοριακό σταθμό των Ευζώνων, όπου η ουρά των σκοπιανών αυτοκινήτων ξεπερνά σταθερά τα τρία χιλιόμετρα  χωρίς να μειώνεται, σημειώνει το ‘Κανάλ 5’.


«Από το πρωί ως το μεσημέρι πέρασαν περίπου 10 χιλιάδες άνθρωποι και αναμένεται οι μεθοριακές υπηρεσίες να λάβουν έκτακτα μέτρα την γρήγορη έξοδο από τη χώρα», όπως σημειώνεται.

Η συνοριακή αστυνομία, σημειώνει το δημοσίευμα, πιστεύει ότι  η κίνηση θα ομαλοποιηθεί. Ενώ αναμένεται νέα έξαρση αύριο το πρωί πάλι.

(kanal5.com.mk)
http://www.echedoros-a.gr/2017/06/blog-post_254.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου