Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Β.Κορκίδης: «Οι Ευρωπαίοι να μη φοβούνται α συναλλάσσονται με τις συνεπείς ελληνικές επιχειρήσεις»


«Να μην φοβούνται να συναλλάσσονται με τις συνεπείς ελληνικές επιχειρήσεις», καλεί τους ευρωπαίους επιχειρηματίες ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας Βασίλης Κορκίδης.

Τα παραπάνω ανέφερε ο κ. Κορκίδης στην παρέμβασή του κατά την ολομέλεια της διάσκεψης των Ευρωπαίων μικρομεσαίων (UEAPME), που πραγματοποιήθηκε στη Μάλτα.

Ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ και αντιπρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας των ΜμΕ, Βασίλης Κορκίδης αναφέρθηκε στους βασικούς λόγους που καθιστούν αναγκαία τη συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης και υπογράμμισε ότι είναι απαραίτητη μια συζήτηση της ΕΕ με τους μικρομεσαίους σχετικά με το μέλλον της Ευρώπης.

Μεταξύ άλλων ο κ. Κορκίδης ανέφερε ότι το Ινστιτούτο της ΕΣΕΕ επιδιώκει να δημοσιοποιήσει, πριν τον Σεπτέμβριο κάποιες προτάσεις αναφορικά με τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις ώστε να συμπεριληφθούν στο σύνολο των θέσεων της UEAPME προς την ΕΕ και πρόσθεσε: "Με την ευκαιρία της παρουσίασης επιτυχημένων ελληνικών πρακτικών στο πλαίσιο της ψηφιοποίησης, στη Μάλτα, σας βεβαιώ ότι η πρωτοφανής 7ετής κρίση στην Ελλάδα έχει κάνει τους Έλληνες μικρομεσαίους πιο Ευρωπαίους από ποτέ, αφού οι συστημικές τράπεζες ανήκουν στην ECB, τα αεροδρόμια σε Γερμανούς, οι σιδηρόδρομοι σε Ιταλούς, ενώ όλο και περισσότερες επενδύσεις ανήκουν σε ευρωπαϊκά funds. Και να θέλαμε λοιπόν να φύγουμε από την ΕΕ, πιστέψτε με, ούτε θα μπορούσαμε, ούτε θα μας άφηναν. Καλώ λοιπόν όλους τους Ευρωπαίους συνεργάτες μας, παρά τα capital controls, να μην φοβούνται να συναλλάσσονται με τις συνεπείς ελληνικές επιχειρήσεις και βεβαίως μπορούμε όλοι πλέον να ξεχάσουμε το Grexit», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κορκίδης.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου