Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου προτείνει οικονομικές κυρώσεις στην Τουρκία


«Ο πρόεδρος  Σίσι, ο οποίος κατέλαβε την εξουσία στην Αίγυπτο με πραξικόπημα, διαπραγματεύεται συνεχώς  για την εφαρμογή οικονομικού εμπάργκο στην Τουρκία», γράφει  επικριτικά τουρκικό δημοσίευμα.


Συνεχίζει: 


« Μιλώντας στον Σαουδικό Τύπο, ο Αιγύπτιος πρόεδρος δήλωσε: 


Σύντομα  θα δείτε οικονομικές κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας, η οποία υποστηρίζει το Κατάρ», είπε με αλαζονία (ο χαρακτηρισμός τουρκικός).


Γράφει το τουρκικό δημοσίευμα: 


Οι χώρες που ήταν ανίκανες να ενωθούν εναντίον των τρομοκρατικών οργανώσεων στη Μέση Ανατολή, ενώθηκαν τώρα εναντίον του Κατάρ, και θέλουν να επιβάλλουν εμπάργκο σε αυτό.
Η πρώτη αντίδραση κατά του εμπάργκο ήρθε από τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, λέγοντας ότι η Τουρκία θα υποστηρίξει μέχρι τέλους το Κατάρ.

Η στήριξη της Τουρκίας στο Κατάρ, έχει εξοργίσει τις χώρες του Κόλπου. Η Σαουδική Αραβία, ζήτησε από την Τουρκία να κλείσει τη  στρατιωτική βάση που διατηρεί στο Κατάρ. Μετά από το αίτημα αυτό,  ήρθε  το αίτημα της Αιγύπτου για εμπάργκο στην Τουρκία, σημειώνει το δημοσίευμα.

(ensonhaber.com)
http://www.echedoros-a.gr/2017/06/blog-post_266.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου