Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Π. Μοσκοβισί: «Ενδέχεται να μην καταλήξουμε σε συμφωνία για το Brexit - Όλα τα σενάρια στο τραπέζι»


«Φιλική» αλλά ταυτόχρονα και «αυστηρή» έναντι του Ηνωμένου Βασιλείου στις διαπραγματεύσεις για το Brexit, oι οποίες είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν τη Δευτέρα, θα είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση διεμήνυσε ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί και πρόσθεσε ότι όλα τα σενάρια είναι πάνω στο τραπέζι.

«Σε ό,τι αφορά το Brexit, αυτό δεν θα είναι ούτε "σκληρό" ούτε "ήπιο", αλλά φιλικό και αυστηρό», τόνισε ο Μοσκοβισί στην εβδομαδιαία γαλλική εφημερίδα Journal du Dimanche. Ο επίτροπος επισήμανε ότι όλες οι πιθανές επιλογές για τη σχέση της ΕΕ και του Ηνωμένου Βασιλείου παραμένουν ανοικτές, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να «μην καταλήξουμε σε συμφωνία».

«Όλα τα σενάρια είναι πάνω στο τραπέζι, συμπεριλαμβανομένου του να μην καταλήξουμε σε συμφωνία ως την 29η Μαρτίου 2019. Αλλά δεν είναι αυτό που προτιμάμε», επισήμανε ο Μοσκοβισί και πρόσθεσε ότι οι Βρυξέλλες επιθυμούν να διατηρήσουν μια στενή σχέση με το Λονδίνο σε όλα τα πεδία.

Η ημερησία διάταξη του πρώτου γύρου των διαπραγματεύσεων αναμένεται να επικεντρωθεί «στα δικαιώματα των πολιτών, τη διευθέτηση των χρηματοοικονομικών εκκρεμοτήτων, τα σύνορα της Βόρειας Ιρλανδίας και άλλα θέματα του χωρισμού, όπως ορίζει η προσέγγιση των συνομιλιών κατά στάδια», σύμφωνα με μια ανακοίνωση της Κομισιόν.

Βάσει του Άρθρου 50 της Συνθήκης της Λισαβόνας, η συμφωνία για τους όρους του Brexit θα πρέπει να έχει συναφθεί ως τα τέλη του Μαρτίου του 2019.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου