Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Ντόναλντ Τραμπ: «Το CNN πιάστηκε στα πράσα με τις ψευδείς ειδήσεις του »


Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN στηρίζει τον παραγωγό ειδήσεων ο οποίος ουσιαστικά παραδέχθηκε μπροστά στην κάμερα ότι η ιστορία με την υποτιθέμενη σχέση Τραμπ και Ρωσίας είναι απλά μ@@@κιες και πως όλα γίνονται μόνο και μόνο για τα «νούμερα» τηλεθέασης.

«Η ποικιλία στις προσωπικές απόψεις των εργαζομένων είναι αυτό που κάνει το CNN δυνατό και αυτό είναι κάτι που το ενθαρρύνουμε», δήλωσε εκπρόσωπος του τηλεοπτικού δικτύου στο Daily Beast, αναφορικά με τις δηλώσεις του παραγωγού  John Bonifield.

Ο Bonifield, αν και επικεφαλής παραγωγός των θεμάτων υγείας του τηλεοπτικού δικτύου εντούτοις δήλωσε πως το CNN δεν έχει κανένα στοιχείο με το οποίο να μπορεί να στηρίξει την υπόθεση συσχέτισης Ρωσίας και Τραμπ αντίθετα διατηρεί την υπόθεση στην επικαιρότητα για τα νούμερα τηλεθέασης και μόνο.


«Τα περισσότερα είναι μ@@@@κίες, με την έννοια ότι δεν έχουμε κανένα τέτοιο στοιχείο που να στηρίξει μια τέτοια υπόθεση. Ο Ντ.Τραμπ έχει μάλλον δίκιο όταν μιλά για κυνήγι μαγισσών» σημείωσε ο Bonifield ο οποίος δεν είχε αντιληφθεί ότι τον κατέγραφαν με κάμερα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αντιδρώντας στις αποκαλύψεις δήλωσε στο λογαριαμσό στο twitter.

«Οι ψευδείς ειδήσεις του CNN βρίσκονται προ σοβαρών ανακατατάξεων στην εσωτερική διάρθρωσή τους τώρα που πιάστηκαν στα πράσα να διαδίδουν τις ψεύτικες ιστορίες τους για την Ρωσία. Η τηλεθέαση κατρακυλά».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου