Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

De Standaard: Τούρκοι αξιωματούχοι αποκαλύπτουν - Η Τουρκία έχει χάσει την αξιοπιστία της στο ΝΑΤΟ


Τον κώδωνα του κινδύνου για τα σχέδια του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και τις επιπτώσεις που θα έχει για την συνοχή και ασφάλεια του ΝΑΤΟ ο διαφαινόμενος αναπροσανατολισμός της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής, κρούουν, υπό το καθεστώς της ανωνυμίας, μέσα από τις στήλες της βελγικής εφημερίδας De Standaard, τρεις Τούρκοι ανώτατοι στρατιωτικοί.

Οι ίδιοι υπήρξαν θύματα των «ωμών» εκκαθαρίσεων του Προέδρου Ερντογάν μετά το πραξικόπημα, σύμφωνα με πληροφορίες

Ειδικότερα, εκφράζεται η άποψη ότι η Τουρκία δεν αποτελεί πλέον αξιόπιστο εταίρο στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, καθώς η τωρινή ηγεσία των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων δεν έχει φιλελεύθερες αντιλήψεις και φιλοδυτικό προσανατολισμό, ούτε πιστεύει στη χρησιμότητα της Βορειατλαντικής Συμμαχίας, αλλά «αλληθωρίζει» προς την Ρωσία και την Ασία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου