Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Ετοιμάζει μεγάλο πρόστιμο για τη Google η Κομισιόν


Oι εμπορικές πρακτικές της Alphabet , μητρική της Google, μπαίνουν στο στόχαστρο της Κομισιόν,

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού της Κομισιόν κατηγορεί την Google ότι έχει «πειράξει» την αναζήτηση μέσω του διακομιστή της με τέτοιο τρόπο ώστε να ευνοεί την δική της υπηρεσία αγορών έναντι των ανταγωνιστών της.

Η έρευνα ξεκίνησε πριν επτά χρόνια ύστερα από παράπονα Αμερικανών και Ευρωπαίων ανταγωνιστών, όμως η Κομισιόν απήγγειλε επίσημες κατηγορίες μόλις τον Απρίλιο του 2015.

«Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με την Κομισιόν και συνεχίζουμε να στηρίζουμε την υπηρεσία αγορών μας» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου