Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Ν. Παππάς για Hellas Sat 3: «Μετά από πολλά χρόνια η Ελλάδα επιστρέφει δυναμικά στο διάστημα»


Η Ελλάδα ανακάμπτει σε όλα τα επίπεδα, ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς από τη γαλλική Γουιάνα, όπου αναμένεται να εκτοξευθεί ο δορυφόρος Hellas Sat 3, από το ευρωπαϊκό διαστημοδρόμιο Κουρού.

«Μετά από πάρα πολλά χρόνια η Ελλάδα επιστρέφει δυναμικά στον τομέα του διαστήματος, αξιοποιεί το διεθνές γεωπολιτικό της εκτόπισμα, τις νέες τεχνολογίες και τις δυνατότητες που δίνει η δορυφορική και διαστημική τεχνολογία» αναφέρει στο μήνυμα του ο Ν. Παππάς, υπογραμμίζοντας ότι η σημερινή εξέλιξη είναι ένα σαφές σήμα και προς τη διεθνή κοινότητα και προς το εσωτερικό της χώρας, ότι η Ελλάδα ανακάμπτει σε όλα τα επίπεδα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου