Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

Κολοσσιαία συμφωνία συγχώνευσης MiG και Sukhoi αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο της παγκόσμιας αεροναυπηγικής βιομηχανίας


Συμφωνία συγχώνευσης των εταιρειών-κολοσσών Sukhoi και MiG, η οποία πρόκειται να αλλάξει τα δεδομένα στην παγκόσμια αεροναυπηγική αμυντική βιομηχανία,  προανήγγειλε ο πρόεδρος της ρωσικής αεροναυπηγικής βιομηχανίας UAC (United Aircraft Corporation) Yuri Slyusar στην έκθεση  Le Bourget που διεξάγεται στο Παρίσι.

Πιο συγκεκριμένα  ο πρόεδρος της UAC Yuri Slyusar δήλωσε πως Sukhoi και MiG θα συγχωνευτούν εντός της UAC δημιουργώντας μια από τις  μεγαλύτερες αεροπορικές βιομηχανίες σχεδίασης, ανάπτυξης και παραγωγής στρατιωτικών αεροσκαφών στον κόσμο και την μεγαλύτερη εκτός ΗΠΑ.

«Για εμάς το 2019 είναι η χρονιά όπου θα οδηγηθούμε στην μορφή της μιας εταιρείας, ενός ομίλου ο οποίος θα αποτελεί τμήμα της UAC», δήλωσε ο Slyusar απατώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου αναφορικά με τη δημιουργία ενός αεροπορικού συγκροτήματος το οποίο θα αποτελείται από την Sukhoi και την MiG μαζί.


Ο ίδιος πρόσθεσε πως το αεροναυπηγικό αυτό συγκρότημα πρόκειται να δημιουργηθεί εντός του 2019.

«Εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση έχοντας δημιουργήσει ένα οδικό χάρτη, ο οποίος είχε εγκριθεί από το συμβούλιο της εταιρείας στα τέλη του 2016» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Νωρίτερα ο υπουργός Εμπορίου της Ρωσίας Denis Manturov είχε δηλώσει πως MiG και Sukhoi θα διατηρήσουν συγκεκριμένους ξεχωριστούς κλάδους ακόμη και μετά την συγχώνευση.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις ειδικών ένας από τους λόγους για την συγχώνευση των δύο από τις πιο ιστορικές  αεροπορικές βιομηχανίες της Ρωσίας είναι η εκκίνηση του σχεδίου για το νέο ρωσικό ελαφρύ μαχητικό (Project LFI) την ευθύνη για την σχεδίαση του οποίου έχει η MiG.

Η απόφαση πλέον είναι το πρόγραμμα να προχωρήσει και με την Sukhoi στην σχεδίαση και την ανάπτυξη. Το αεροσκάφος πρόκειται να αποτελέσει το κύριο μαχητικό που θα συμπληρώσει τους αριθμούς του Sukhoi T-50 αντικαθιστώντας το σύνολο των Su-27/30.

Παράλληλα η συγχώνευση γίνεται ώστε οι δύο εταιρείες να εργαστούν από κοινού για την ανάπτυξη του ρωσικού μαχητικού 6ης γενιάς το οποίο θα παραχθεί τόσο σε επανδρωμένη όσο και μη επανδρωμένη έκδοση και θα αποτελέσει τη ρωσική απάντηση στο αντίστοιχο αμερικανικό πρόγραμμα, το οποίο ήδη έχει αρχίσει και εξελίσσεται.

Από τα σημαντικότερα προγράμματα της Sukhoi Company (JSC είναι βέβαια τα μαχητικά της οικογένειας Su-27/30/35 το T-50, το πρόγραμμα Sukhoi/HAL FGFA για ένα μαχητικό 5ης γενιάς που αναπτύσσεται από κοινού με την ινδική HAL, αλλά και πολιτικά αεροσκάφη όπως το Sukhoi Super Jet της Sukhoi Civil Aircraft η οποία ανήκει ήδη στην UAC.Από την πλευρά της RAC MiG το κυριότερο πρόγραμμα αφορά αυτό του αεροσκάφους MiG-35, των ναυτικών MiG-29K/KUB και του LFI.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου