Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Παράδοση 10 νέων Sukhoi 35S στο ρωσικό ΥΠΑΜ εντός του 2017 (


Το Sukhoi-35S είναι το μαχητικό αεροσκάφος 4++ γενιάς της Ρωσίας πολλαπλών χρήσεων και με δυνατότητες ελιγμών όπως κανένα άλλο όμοιό του.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας θα παραλάβει φέτος 10 νέα μαχητικά αεροσκάφη Sukhoi-35S και άλλα 4 Sukhoi-27 θα αναβαθμιστούν στο επίπεδο των Sukhoi-35 σύμφωνα με τα όσα είπε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Γιούρι Μπορίσοφ.

«Πέρσι συνάψαμε ένα μακροπρόθεσμο συμβόλαιο για την κατασκευή μαχητικών αεροσκαφών Sukhoi-35S. Φέτος περιμένουμε 10 νέα Sukhoi-35S και άλλα 4 Sukhoi-27s να αναβαθμιστούν ώστε να ταιριάζουν στο επίπεδο των Sukhoi-35», είπε κατά την διάρκεια επίσκεψής του στο εργοστάσιο συναρμολόγησης αεροσκαφών Γκαγκάριν.

Ο Μπορίσοφ μάλιστα τόνισε για το Sukhoi-35S ότι «οι πιλότοι λένε ότι το αεροπλάνο είναι υπέροχο. Διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά τόσο τεχνικά όσο και κατά την διάρκεια της πτήσης. Πήρε το «βάφτισμα του πυρός» κατά την διάρκεια επιχειρήσεων στην Συρία και απέδειξε τις εξαιρετικές του ικανότητες».

Το Su-35S, μαχητικό αεροσκάφος 4++ γενιάς, κατασκευάζεται από την Sukhoi. Το εργοστάσιο στο Komsomolsk-on-Amur έχει αναλάβει την κατασκευή 50 μονάδων Su-35S μέχρι το 2020 για λογαριασμό του ρωσικού υπουργείου Άμυνας. Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς 10 αεροπλάνα πρέπει να παραδίδονται κάθε χρόνο. Από το 2009 το εργοστάσιο έχει παραδώσει 48 μαχητικά αεροσκάφη στις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου