Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Ο «συνασπισμός» των ισλαμικών κρατών αναιρεί την λίστα με τις 13 απαιτήσεις προς το Κατάρ;


Την Τετάρτη, Ο «συνασπισμός» των ισλαμικών κρατών «έδωσε» τον κατάλογο των 13 αιτημάτων της προς το Κατάρ, καθώς η Σαουδική Αραβία, τα ΗΑΕ και οι σύμμαχοί τους δεν κατάφεραν να ωθήσουν το μικροσκοπικό κράτος του Κόλπου να αποδεχθεί τα αιτήματα μέσω διπλωματικών και οικονομικών μέτρων και δεν βρήκαν την πολιτική βούληση να παρέμβουν στρατιωτικά κατά της χώρας παρά τις επιθετικές ρητορείες που ακολούθησαν της διπλωματικής κρίσης.

Ο κατάλογος 13 αιτημάτων ανακοινώθηκε προς στο Κατάρ τον Ιούνιο. Περιλάμβανε την παύση λειτουργίας του δικτύου ειδήσεων Al Jazeera, το κλείσιμο μιας τουρκικής στρατιωτικής βάσης, τη διακοπή των σχέσεων με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα και με το Ιράν.

Ταυτόχρονα, η Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Αίγυπτος και το Μπαχρέιν διέκοψαν τις διπλωματικές σχέσεις με το Κατάρ και επέβαλαν οικονομικό αποκλεισμό στη χώρα. Ωστόσο, η Ντόχα, υποστηριζόμενη από την Τουρκία και το Ιράν, αρνήθηκε να ακολουθήσει τις απαιτήσεις του ηγέτη της Σαουδικής Αραβίας.


Έτσι τώρα, η Σαουδική Αραβία και οι ομόλογοι της προσπαθούν να ωθήσουν τη Ντόχα να αποδεχθεί κάποιες «έξι γενικές αρχές». Αυτό θεωρείται πως είναι μια μεγάλη νίκη για το Κατάρ.

Ωστόσο, η διπλωματική κρίση εξακολουθεί να παραμένει.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου