Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Σφαγή Τούρκων: 46 νεκροί στρατιώτες στις συγκρούσεις με τους Κούρδους (βίντεο)

Γράφει: Πάνος Σπαγόπουλος

Η  HPG BİM στρατιωτική πτέρυγα του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK), ανέφερε ότι  σε επιθέσεις των μαχητών της στις επαρχίες Χακκάρι, Μπιτλίς, Ντερσίμ, Ερζουρούμ και Χατάι σκοτώθηκαν  43 στρατιώτες, 3 Στρατοχωροφύλακες και άλλοι τέσσερις τραυματίσθηκαν σε τρεις διαφορετικές ενέδρες από τις 2 έως τις 10 Ιουλίου.

Επίσης, πολλά τεθωρακισμένα οχήματα χτυπήθηκαν από τους αντάρτες Η ανακοίνωση των Κούρδων ανταρτών δημοσιεύεται αναλυτικά από το ημιεπίσημο κουρδικό πρακτορείο ‘ANF NEWS’.

Στην πρώτη επίθεση κτυπήθηκαν δύο τεθωρακισμένα οχήματα Cobra και στις άλλες δύο, ένα όχημα AIFV και δύο Μ113. Σε όλες τις περιπτώσεις που κτυπήθηκαν οχήματα έγινε χρήση IED's ή αντιαρματικών πυραύλων.


Ξεκίνησε μεγάλη τουρκική επίθεση ξεκίνησε στην βόρειο Συρία και όπως όλα δείχνουν πρόκειται για την κύρια επίθεση στην επαρχία Αφρίν της Συρίας, κατά των δυνάμεων του κουρδικού YPG.

O τουρκικός στρατός και οι Σύροι σύμμαχοί του, εισέβαλαν σε διάφορες πόλεις που ελέγχονται από Κούρδους, βόρειανατολικά  από το Χαλέπι. Μία Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία με 40 άρματα μάχης Μ-60Α3 και 60 ΤΟΜΑ AIFV ηγείται της επίθεσης, ενώ ένα λόχος τουρκικών ειδικών δυνάμεων έχει προηγηθεί και αναγνωρίζει τους στόχους.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου