Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Ελλάδα: Εξακολουθεί να έχει 5 φορές περισσότερες πτωχεύσεις σε σχέση με την πρό κρίσης περίοδο


Στην πρώτη θέση των 22 χωρών που παρακολουθεί η εταιρία ασφάλισης πιστώσεων Atradius παραμένει η Ελλάδα και το 2017 παρά την πρόβλεψη της ίδιας εταιρείας για αποκλιμάκωση 2% μέσα στο έτος.

Έτσι η Ελλάδα εξακολουθεί να έχει 5 φορές περισσότερες πτωχεύσεις σε σχέση με την πρό κρίσης περίοδο έναντι 4 στην Πορτογαλία, 2,4 στην Ιταλία, 2,2 στην Ιρλανδία και 2 φορές στην Ισπανία, όπως γράφει η Καθημερινή.

Η πτώση κατά 2% που εκτιμάται ότι θα καταγραφεί στη χώρα μας είναι η μικρότερη αποκλιμάκωση που παρατηρείται μεταξύ των χωρών της Ευρωζώνης.


Οι κλάδοι των τροφίμων και των ηλεκτρονικών αναμένεται να είναι μεταξύ αυτών που θα καταγράψουν μείωση των πτωχεύσεων, ενώ οι πτωχεύσεις στον κατασκευαστικό κλάδο, στον κλάδο της ένδυσης και των μηχανών, αναμένεται να παραμείνουν σε υψηλά επίπεδα.

Η πιστωτική επέκταση αναμένεται να παραμείνει ασθενική και το 2017, καταγράφοντας οριακή αύξηση κατά 0,7%, ενώ για το 2018 η πρόβλεψη είναι για πιστωτική επέκταση της τάξεως του 2,1%. Η πρόβλεψη, ωστόσο, είναι αισιόδοξη στον βαθμό που βασίζεται στην προοπτική για ταχεία εξάλειψη των περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων και στην αποπληρωμή των υποχρεώσεων που έχει το Δημόσιο προς τον ιδιωτικό τομέα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου