Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Έρευνα: 6 στους 10 θέλουν να μείνουν πολίτες της ΕΕ... ακόμα και μετά το Brexit


Έξι στους δέκα Βρετανούς θέλουν να παραμείνουν πολίτες της ΕΕ μετά το Brexit, διατηρώντας μεταξύ άλλων το δικαίωμα να ζήσουν, να εργαστούν, να σπουδάσουν και να ταξιδέψουν στην ΕΕ.

Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνα του London School of Economics, είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν μεγάλα χρηματικά ποσά προκειμένου να έχουν αυτά τα δικαιώματα. Η τάση αυτή είναι ιδιαίτερα ισχυρή ανάμεσα στα άτομα 18-24 ετών, το 85% των οποίων θέλουν να παραμείνουν πολίτες της ΕΕ. Περίπου το 80% όσων ζουν στο Λονδίνο επίσης επιθυμούν το ίδιο.

Η έρευνα αυτή έρχεται την ώρα που η Τερέζα Μέι δέχεται ισχυρές πιέσεις για να εγκαταλείψει τα πλάνα της για ένα «σκληρό Brexit», για χάρη μιας συμφωνίας που διατηρεί τις ισχυρότερες πιθανές εμπορικές και άλλες σχέσεις με την ΕΕ, μετά την αποχώρηση της Βρετανίας το 2019, σημειώνει ο Guardian.


Οταν ρωτήθηκαν πόσο είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν για να παραμείνουν υπήκοοι της ΕΕ, ο μέσος όρος που απάντησαν οι 2.000 ερωτηθέντες στην έρευνα ήταν πάνω από 400 λίρες. «Οι νέοι είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι με την προοπτική να χάσουν τα δικαιώματα που θεωρούν θεμελιώδη και κρίσιμα για τις μελλοντικές προοπτικές τους», δήλωσε στον Guardian ο Μάικλ Μπρούτερ, καθηγητής πολιτικών επιστημών στο LSE, που εργάστηκε στην έρευνα.

«Παραδόξως, είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν πολλά περισσότερα από ό,τι τώρα, σε σύγκριση με την κατά κεφαλή συνεισφορά των Βρετανών στον προϋπολογισμό της ΕΕ», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου