Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Τούρκοι σωματέμποροι βασανίζουν μετανάστες


Τη χειρότερη μορφή εκμετάλλευσης και εμπορίας της ανθρώπινης σάρκας έχει λάβει στη γειτονική Τουρκία η διακίνηση μεταναστών, παραπέμποντας περισσότερο σε καταστάσεις ομηρίας και βασανιστηρίων, παρά σε μεταφορά προς τον «παράδεισο» της Ευρώπης.

Βίντεο που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, δείχνει Πακιστανό μετανάστη να δέχεται άγρια χτυπήματα με ξύλα, ενώ οι διακινητές του έχουν φορέσει κουκούλα, απειλώντας να συνεχίσουν τα βασανιστήρια και να τον σκοτώσουν, αν η οικογένειά του δεν πληρώσει λύτρα.

Η κτηνωδία που παρουσιάζεται στο βίντεο λαμβάνει χώρα σε διαμέρισμα στην Κωνσταντινούπολη. Ο μετανάστης από το Πακιστάν εκλιπαρεί να τον αφήσουν και να σταματήσουν να τον χτυπούν, οι διακινητές ωστόσο μοιάζουν αδίστακτοι και συνεχίζουν παρόλα ταύτα.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι μετανάστες από το Πακιστάν, αποδέχονται να καταβάλουν μεγάλα χρηματικά ποσά στους διακινητές, σε ένα παρατραπεζικό σύστημα που το αποκαλούν «χαβάλα». Αν δεν καταβληθεί το ποσό, τότε υποβάλλονται σε φρικτά βασανιστήρια, μέρος των οποίων αποκαλύπτεται μέσω του συγκεκριμένου οπτικού ντοκουμέντου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου