Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

Σκόπια: Κόμμα ζητά την παραίτηση υπουργού γιατί χρησιμοποιεί το λατινικό αλφάβητο


Το κόμμα των Σκοπίων, «Λαϊκό Κίνημα» ζητά από τον πρωθυπουργό, Ζόραν Ζάεφ, να απολύσει τον  (αλβανό) υπουργό Δικαιοσύνης,  Μπουλέν Σαλίγι, επειδή «ασύστολα παραβιάζει το Σύνταγμα.  

Το κόμμα αυτό διατείνεται ότι στο Συμβούλιο θα συμμετάσχουν 22 μέλη, από τα οποία μόνο τα 7 είναι Σλάβοι και οι υπόλοιποι είναι Αλβανοί καθώς ένας Τούρκος και ένας εκπρόσωπος της βλάχικης κοινότητας. Αυτό θεωρεί είναι παραβίαση του συντάγματος που προβλέπει ισότιμη εκπροσώπηση όλων των κοινοτήτων στους δημόσιους φορείς.

Το «Λαϊκό Κίνημα» φέρεται, επίσης, ενοχλημένο διότι τα ονόματα των μελών του Συμβουλίου του Υπουργείου είναι γραμμένα σε δύο αλφάβητα, στα λατινικά και στα κυριλλικά- κατά παράβαση του συντάγματος που προβλέπει ότι μόνο το κυριλλικό αλφάβητο χρησιμοποιείται από τους κρατικούς φορείς .

(makfax.com.mk)
http://www.echedoros-a.gr/2017/07/blog-post_306.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου