Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Καστοριά: Αλβανοί με άλογα συνελήφθησαν για παράνομη ξυλεία


Θέλησαν να κόψουν παράνομα δέντρα και να πουλήσουν τα ξύλα.

Ωστόσο, δεν πρόλαβαν να χρησιμοποιήσουν τον πλήρη εξοπλισμό που είχαν φέρει μαζί τους, γιατί τους πρόλαβαν εγκαίρως οι αστυνομικοί του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας.

Οι δυο αλλοδαποί ηλικίας 28 και 57 χρόνων εντοπίστηκαν σε μια ορεινή δασική περιοχή της Καστοριάς, κοντά στην ελληνοαλβανική μεθόριο, πριν.. πιάσουν “δουλειά” με ένα αλυσοπρίονο και δυο τσεκούρια τα οποία κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς, όπως και  ένα κατσαβίδι που είχε πάνω του ο ένας από αυτούς και τα τρία άλογα με τα σαμάρια τους στα οποία σκόπευαν να φορτώσουν την ξυλεία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για παράβαση της δασικής νομοθεσίας και παράνομη είσοδο στη χώρα, ενώ τα άλογά τους φιλοξενούνται προσωρινά στο τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας ώσπου να δημοπρατηθούν.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου